Fördelar med nikotinpåsar

Idag är det vanligt att många byter ut det klassiska tobakssnuset till nikotinpåsar då de för med sig färre nackdelar än vad produkter med tobak gör. Kanske vill du bli av med tobaksanvändningen av hälsoskäl eller för att du upplever en abstinens som du vill bli kvitt. Med nicotine pouches kandu njuta av nikotinet på samma sätt som vanligt snus men utan den skadliga tobaken. Dessutom kommer dessa nikotinpåsar i en uppsjö av roliga och spännande smaker till skillnad från det klassiska snuset. Nikotinpåsarna finns i smaker som mint, bär, kaffe och tropiska frukter. En annan fördel med dessa alternativ är att de inte rinner och lämnar bruna hinnor i munnen. Dessa påsar är helt vita och upplevs mycket fräschare, speciellt om du väljer smaker som mint!

En fräsch mintpåse under överläppen kan vara det perfekta avslutet på en middag när du vill få samma känsla som snuset ger dig men utan tobak och med en härlig mintsmak istället.

Fördelar med nikotin istället för tobak

Vilka är egentligen de tydligaste fördelarna med nikotinpåsar? Förutom att det är ett bra alternativ till dig som vill sluta röka eller sluta snusa tobakssnus finns det fler härliga fördelar:

  • Diskret och vit design
  • Fräschare känsla i munnen
  • Bra alternativ i miljöer som är rökfria
  • Ingen skadlig tobak som kan innehålla cancerogena ämnen

Om du är ovan med nikotinpåsar kan du till en början känna en stickande känsla under läppen, men när du är van kommer du känna att det är ett betydligt bättre val än tobak. Dessutom finns det väldigt många roliga smaker att testa och på så sätt kan du hitta din egen favorit som passar dina smakpreferenser.

Några populära märken på nikotinprodukter är LYFT, ZYN, Skruf, PAZ och Nixs. Alla dessa går att köpa online!